Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sosyal Bilgiler Dersi Kapsamında Huzurevi Ziyareti!
Sosyal Bilgiler Dersi Kapsamında Huzurevi Ziyareti! Sosyal Bilgiler Dersi Kapsamında Huzurevi Ziyareti!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin organize ettiği ziyarette, öğrenciler sosyal bilgiler öğretmenleri eşliğinde Kartal Anadolu Huzurevi'ni ziyaret ederek burada bulunan yaşlılarla güzel vakit geçirdiler, öğrenciler götürmüş oldukları pastalar, minik hediyeler ve çiçeklerle yaşlıları oldukça mutlu ettiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri Sosyal bilgiler dersi kapsamında  Huzurevi Ziyaretinde bulunarak yaşlılarla sohbet ettiler. 

Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin organize ettiği ziyarette , öğrenciler sosyal bilgiler öğretmenleri eşliğinde Kartal Anadolu Huzurevi'ni ziyaret ederek burada bulunan yaşlılarla güzel vakit geçirdiler, öğrenciler götürmüş oldukları pastalar, minik hediyeler ve çiçeklerle yaşlıları oldukça mutlu ettiler, öğrenciler götürmüş oldukları estrümanlarla çalmış oldukları şarkılar ve türkülerle yaşlıların yüzlerini güldürdüler, ziyaret esnasında daha önceden öğretmenler tarafından öğrenilmiş olan iki yaşlının doğum günleride kutlandı. Yapılan ziyaret öğrencilerin yaşlılara olan farkındalığını artırarak onların toplum için önemli bireyle olduklarını anlamalarını sağladı.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Bilgenur Kılıç
Tarih
:
16 Kasım 2017, Perşembe 13:23
Okunma
:
1.258 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları