Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanuslular'dan, Vialand Alive Museum'da 3D Sanat Gezisi
Sancaktepe Okyanuslular'dan, Vialand Alive Museum'da 3D Sanat Gezisi Sancaktepe Okyanuslular'dan, Vialand Alive Museum'da 3D Sanat Gezisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Vialand AVM'deki "VIALAND Trick Art Canlı Müze"de 3 boyutlu resimlerin bir parçası olma deneyimi yaşadılar.

Okyanuslu öğrencilerin heyecan verici sanat gezisi...

Sancaktepe Okyanus Koleji Bilişim Teknolojileri Zümresi Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında, Ortaokul öğrencileri Vialand AVM'deki özel sergiyi gezdiler.

Yeni bir sanat dalı olan ve 3 boyutlu resim, video ve enstalasyonlardan (yerleştirme) oluşan Trick Art’ın çok özel çalışmaları, Avrupa’da ilk defa Vialand AVM'ye geldi.

Vialand Alive Museum-Canlı Müze'de, Koreli bir sanat grubu tarafından yaratılan çok özel eserler sanatseverlerle buluştu.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri de, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü sergiyi gezdiler.

 

Resimlerin Bir Parçası Oldular

Öğrenciler, Avrupa’da bir ilke ev sahipliği yapan "VIALAND Trick Art Canlı Müze"de; 3 boyutlu resim, video ve anstalasyonlardan (yerleştirme) oluşan Trick Art eserleri görerek, ünlü ressamların eserlerinin parçaları oldular.

Bu müzede yaşadıkları deneyimi, fotoğraf ve video çekerek Facebook, Twitter, Instagram, Vine gibi sosyal medya platformlarında anında paylaştılar.

Hayalle gerçeğin, gerçekle yanılsamanın arasındaki çizgileri bir süreliğine ortadan kaldıran müzede, öğrenciler bu ilginç ve modern sanat deneyimini fotoğraf ve videolarla ölümsüz hale getirdiler.


Haber
:
Çağrı KUTLUĞ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Mayıs 2014, Cuma 14:20
Okunma
:
2.472 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları