Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus'tan "Boş Zamanlarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?" Semineri
Sancaktepe Okyanus'tan "Boş Zamanlarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?" Semineri Sancaktepe Okyanus'tan "Boş Zamanlarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 3 Aralık 2015 Perşembe günü öğrencilere yönelik "Boş Zamanlarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?" semineri düzenlendi.

Sancaktepe Okyanus Koleji’nde 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat 13:00'da öğrencilere rehber öğretmenleri Esma Sesli Şahinoğlu ve Melda Çoban tarafından "Boş Zamanlarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?" semineri düzenlendi ve Boş Zamanları Değerlendirme Anketi yapıldı.

Sınıfta öğrencilerle birlikte sunum incelendi ve öğrencilere söz hakkı verildi. Öğrencilerin boş zamanlarını nasıl değerlendirdikleriyle ilgili konuşmalar yapıldı.Ardından öğrenciler "Boş Zamanları Değerlendirme Anketi"ni doldurdular.

 

 


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ESMA SESLİ
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 10:14
Okunma
:
1.888 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
aynur Isciel / 10 Şubat 2016, Çarşamba 19:28
İyi akşamlar Esma hanım. Ben Berkay Can İşçiel'in annesiyim. Bu değerlendirmelerin sonucunu bizlere de iletmenizi isterim. Teşekkürler.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları