Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus’ta English Street Writing Etkinliği
Sancaktepe Okyanus’ta English Street Writing Etkinliği Sancaktepe Okyanus’ta English Street Writing Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji, 25-27 Şubat 2015 tarihleri arasında English Street etkinlikleri kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak ''Poets of Okyanus and Winter Carnival’’ temalı etkinlik gerçekleştirdi.

 Sancaktepe Okyanus Koleji’nde Şubat ayı English Street etkinlikleri olarak ''Yazma '' teması belirlendi. Öğrenciler bu etkinlikle hem eğlendiler hem öğrendiler. İlk gün etkinliği olarak 25 Şubat 2015 Çarşamba günü '' Poets of Okyanus '' (Okyanus Şairleri) etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler kendi yazdıkları şiirleri kış konseptli kıyafetlerle okudular. Öğrenciler, bu aktivite ile yazma ve okumalarını geliştirdiler. Seçilen 5 öğrenciye ‘’Smart Poets of Okyanus’’ verildi.

Okyanus’ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir

Sancaktepe Okyanus Koleji 6.sınıf Flyers ve Ket Grubu öğrencileri için ise26 Şubat 2015 Perşembe günü ‘’Winter Writer’’ etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler, ‘’What do you feel about winter?’’ (Kış hakkında ne hissediyorsun?) konulu kompozisyon yazdılar ve okudular. Seçilen 5 kişiye ‘’Winter Writer’’ sertifikası verildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji’nde son etkinlik olarak 27 Şubat 2015 Cuma günü ''Activity Corner''  etkinliği yaptılar. Öğrenciler gruplara ayrılarak akrostiş şiir yazmaya çalıştılar. İngilizce yazma etkinliği ile eğlenceli vakit geçirerek etkinliklerini tamamladılar. Seçilen 5 öğrenciye ‘’Best Acrostic Poem’’ sertifikası verildi. Activity Corner’da ayrıca kış konulu sudoku ve bulmacalarla öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

 


Haber
:
Sonay KÖZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sonay Köz
Tarih
:
04 Mart 2015, Çarşamba 10:55
Okunma
:
1.646 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları