Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus'ta English Street Reading Etkinliği
Sancaktepe Okyanus'ta English Street Reading Etkinliği Sancaktepe Okyanus'ta English Street Reading Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji, 5-28 Aralık 2014 tarihleri arasında English Street etkinlikleri kapsamında Aralık ayı etkinliği olarak ''Reading is a good habit'' temalı etkinlik gerçekleştirdi.

English Street'in bu ayki konsepti Raeding oldu. Üç gün süren etkinlikler boyunca Sancaktepe Okyanus Koleji öğrencileri hem eğlendiler hem de öğrendiler.

5. Sınıf öğrencileri etkinlikler kapsamında okudukları kitapların karakterlerine bürünerek, seçtikleri kitapları arkadaşlarına da okuyup soru- cevap etkinliği yaptılar. Konferans salonunda gerçekleştirilen Tongue Twister yarışmasında ise 5. ve 6. Sınıf öğrencileri eğlenceli dakikalar yaşayarak birbirleriyle yarıştılar. Yarışma sonunda ise başarı sertifikası ve çikolata ile ödüllendirildiler.

Okyanus’ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir!

Sancaktepe Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencieleri 3 Words About Reading etkinliğinde "Reading" kelimesinin kendileri için ne ifade ettiğini 3 kelime ile anlatan videolar çektiler. Bu videolar arasından en yaratıcı ve güzel olanları başarı sertifikası ile ödüllendirildi.

Oldukça eğlenceli bir hafta geçiren ortaokul öğrencileri, Face in the Hole ( Photo Prop ) etkinliğinde, Oliver Twist, Juliet ve William Shakespeare görsellerinin arkasına geçip resimler çektirerek etkinliklerini tamamladılar.

 


Haber
:
Sonay KÖZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sonay KÖZ
Tarih
:
07 Ocak 2015, Çarşamba 11:41
Okunma
:
2.289 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları