Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Okul Temsilcisini Seçti
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Okul Temsilcisini Seçti Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Okul Temsilcisini Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Okul Temsilcilerini Seçti

Okul başkanlık seçiminde; Cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması gibi becerilerin kazandırılması amaçlandı.
Sancaktepe Okyanus Kolejinde 5 Ekim Çarşamba günü ortaokul öğrencileri okul başkanlarını seçtiler. Seçim öncesinde sınıflar 26 Eylül’de sınıf temsilcilerini seçtiler. Okul Meclisi için başkan adayları, adaylıklarını ortaya koydu. Meclis adaylarının, seçim ve propaganda çalışmalarının yanı sıra, her adayın fotoğrafları çekildi, afişleri panolara asıldı. Aday öğrenciler, sınıfları dolaşıp kendilerini tanıtarak propagandalarını yaptı. Yapılan seçimler sonucunda Zeren Uçar, Barış Asav, Musa Bekircan, Zeynep Altunkum, Osman Berk Sert, Tunahan Güder, Alisya Nehir Ergün, Ömer Talha Akpolat, Arda Kuzey Yılmaz, Mine Karabacak ve Kemal Barlas Süsler'in arasından en çok oyu alan 8/A sınıfından Mine Karabacak okul temsilcisi seçildi.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Melda Atasever
Tarih
:
13 Ekim 2016, Perşembe 17:01
Okunma
:
1.989 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları