Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri Botanik Bahçesi Gezisinde
Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri Botanik Bahçesi Gezisinde Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri Botanik Bahçesi Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri, bitki türlerini yakından tanıma ve doğanın korunmasının önemini kavrama amacıyla Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesine gittiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji, 5. Sınıf öğrencilerine yönelik bitki türlerini yakından tanıma ve doğanın korunmasının önemini kavrama amacıyla Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesine gezi düzenlendi.

Botanik bahçesindeki yetkililer ve de öğretmenlerimiz ile birlikte eğitici ve de eğlendirici bir zaman geçiren öğrenciler,  anavatanı Lübnan olan suya dayanıklı olmasından dolayı gemi yapımında kullanılmış olan katran ağacını, koalaların üzerinde yaşadığı okaliptüsü, dinozorlar zamanından hayatta kalmayı başarmış olan mabet ağacını, çayını içtikleri ıhlamur ağacını ve dünyanın dev ağacı olan sekoya gibi ilginç bitkileri görme ve dokunma imkanı buldular.

Öğrencilerimiz topladıkları tohum ve yapraklarıda alarak “yaşayarak öğrenme” konusunda bir alan çalışması yapmış oldular. 


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Arzu Eser
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 09:52
Okunma
:
1.176 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları