Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Projesi
Sancaktepe Okyanus Koleji ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Projesi Sancaktepe Okyanus Koleji ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde öğrenciler, 28 Şubat 2016 Pazar günü rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, Oyunculuk ve Yönetmenlik mesleğini tanımak için okulumuzda çekilen dizi setini ziyaret ettiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde, rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğrenciler, Oyunculuk ve Yönetmenlik mesleğini tanımak için okulumuzda çekilen dizi setini ziyaret ettiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji’nde 28 Şubat 2016 Pazar günü saat 12:00 ile 14:00 arasında Beril Aydoğan, Sarp Berk Uzunkol ve Yaren Tarhan adlı öğrenciler oyunculuk mesleğini tanımak için okulumuzda çekilen dizi setine gittiler.

Öğrenciler, oyunculardan meslek hakkında bilgi edinerek kamera arkasını incelediler. Oyuncu olabilmek için hangi aşamalardan geçmeleri gerektiğini öğrendiklerini söyleyen öğrenciler, çok verimli bir gün ve etkinlik yaşadıklarını da dile getirdiler.

 


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esma Sesli , Melda Ataseven
Tarih
:
02 Mart 2016, Çarşamba 00:47
Okunma
:
2.061 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları