Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta "Spelling Bee" Heyecanı
Okyanus'ta "Spelling Bee" Heyecanı Okyanus'ta "Spelling Bee" Heyecanı
  • Paylaş
Beylikdüzü, Avcılar , Sancaktepe ve Güneşli Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Spelling Bee" (Kelime Telafuzu) Yarışması'nda öğrenciler, oldukça keyifli anlar geçirdiler.

Okyanus Kolejleri'nde İngilizce yarışma heyecanı devam ediyor...

Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji İngilizce Zümresi tarafından 27 Şubat 2013 Çarşamba günü düzenlenen "Spelling Bee" (Kelime Telafuzu) Yarışması'nda öğrenciler oldukça keyifli anlar geçirdiler.

Yarışmaya 2 grup halinde 16 öğrenci katıldı. 2 aşamadan oluşan yarışmanın birinci aşamasında öğrenciler yazılışını gördükleri kelimenin harflerini teker teker telaffuz ettiler, ikinci aşamada ise duydukları kelimeyi kağıda yazdılar.

İki grup arasında oldukça çekişmeli geçen yarışmayı; Bengi Özcan, Ali Ekrem Aksu, Can Üstek, Duygu Erkin, Bensu Şenel ve Yaşar Abacıoğlu isimli öğrencilerin yarıştığı grup kazandı. Öğrenciler 20 Okyanus Puanı ile ödüllendirildi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri "Spelling Bee" Yarışması'nda seçtikleri kelimeleri hızlı ve doğru bir şekilde hecelemeye çalıştılar.

Yarışmaya katılan ve arkadaşlarını destekleyen öğrenciler heyecanlı ve eğlenceli dakikalar geçirirken, kelimeleri en hızlı hecelemeyi başaran 4. Sınıf öğrencisi Öykü Özcan ve 5. Sınıf öğrencisi Burak Çolakoğlu  1. oldu.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de 4. ve 5. Sınıflar'ın katıldığı Spelling Bee Yarışması'nda eğlenceli dakikalar yaşandı.

Öğrencilerin şimdiye kadar öğrendikleri kelimeler bir kutu içerisine konuldu. Yarışan öğrenciler kutudan rastgele kelime seçip o kelimeyi hecelemeye çalıştılar. Yarışmayı 4-A Sınıfı'ndan İlknur Aleyna Erkalma, Edip Berke Işıklıoğlu, Ata Ersin ve 5-A Sınıfı'ndan Senem Kübra Ekşi, Begüm Köksoy, Efe Günay, İlayda Polat, Atilla Gündüz ve Nil Ateş'in yer aldığı B Grubu kazandı.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de 12 Mart 2013 Salı günü İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen "Spelling Bee" (Kelime Telafuzu) Yarışması'nda 4. Sınıf öğrencileri oldukça keyifli anlar geçirdiler.

Yarışmaya 3 grup halinde 12 öğrenci katıldı. Yarışmada hem grup hem de bireysel olarak yarışan öğrenciler, resmini gördükleri kelimeleri harf harf söylemek için ter döktüler.

İki grup arasında oldukça çekişmeli geçen yarışmayı; Eylül Melis Kaya, Kaan Bulut, Eray Ünlütürk, Cemre Aslan isimli öğrencilerin yarıştığı grup kazandı. Öğrenciler 10 Okyanus Puanı ile ödüllendirildi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve onları destekleyen arkadaşlarına teşekkür ederiz..


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Mart 2013, Salı 14:28
Okunma
:
6.256 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları