Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilere "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu"
Öğrencilere "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu" Öğrencilere "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu"
  • Paylaş
Bahçeşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji'nde öğrencilere "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu" konulu seminer verildi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin gelişimine yönelik seminerler devam ediyor…

Öğrencilerin zihinsel kapasitelerini daha verimli hale getirmek amacıyla, Rehberlik Birimi tarafından 28 Şubat 2013 Perşembe günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu" isimli seminer düzenlendi.

Rehber Öğretmen Nuray Geçgün tarafından 5., 6. ve 7. Sınıflar'a yönelik gerçekleştirilen seminerde; beynimizin hangi yarım küresini daha fazla kullandığımıza yönelik envanter çalışması yapıldı.

Bu envanter sonucunda beynimizin iki yarım küresini daha aktif hale getirmek için neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de 27 Mart 2013 Çarşamba günü 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Psikolog Çağla Egel tarafından "Beyni Verimli Kullanma Kılavuzu" konulu seminer düzenlendi.

Seminerde, beynimizin yapısal özelliği, sağ beyin ve sol beyine ait faaliyetler, başarılı insanların beyinlerinin hangi bölümlerini daha aktif ve koordineli kullandıklarından bahsedildi.

Dahilerin beyin kapasitelerini kullanımları hakkında verilen bilgilerden sonra, öğrencilerin zihinsel kapasitelerini nasıl daha verimli hale getirebilecekleri konusunda önerilerde bulunuldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Mart 2013, Perşembe 08:10
Okunma
:
2.857 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları