Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasını gerçekleştirdi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasını gerçekleştirdi.
Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin sempozyumu 01.12.2017 Cuma günü, saat 13.50’de, Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Pınar Ulupınar’ ın sunumu ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumda Mühendisliği Hüseyin Buğan(İnşaat Mühandisi), Mimarlığı Özlem Topal(Peyzaj Mimarı) ve Öğretmenliği Gülseren Namoğlu (Sınıf Öğretmeni) anlatmıştır.

Öğrencilerimiz için hazırlanan sunumlar, öğrenciler tarafından merak edilen sorulara cevaplar şeklinde yapılarak geri bildirim açısından oldukça verimli olmuştur.

Sunum sonunda Hüseyin Buğan, Özlem Topal ve Gülseren Namoğlu’na çiçeklerini Rehber Öğretmen Psk. Pınar Ulupınar takdim etmiştir.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ezgi Bozkurt
Tarih
:
04 Aralık 2017, Pazartesi 13:55
Okunma
:
1.006 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları