Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor. Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, Futbolculuk mesleğinin deneyim aşamasını gerçekleştirdi.

Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, Futbolculuk mesleğinin deneyim aşamasını gerçekleştirdi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek deneyim aşamasını gerçekleştirdi.
Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin meslek ziyareti 10.05.2018 Perşembe günü, saat 10.30’da gerçekleşti.
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Pınar Ulupınar’ın eşlik ettiği grup Sancaktepe Belediyespor 15 Temmuz Stadyumunu ziyaret etti.
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki futbolcu olmak isteyen öğrenciler merak ettikleri soruları sorarken mesleği yerinde gözlemlemiş oldular.
Geleceğin futbolcuları bu mesleğin gerçekten sevilerek yapılması gerektiğini, göründüğü kadar kolay olmadığını, çok çalışmaları gerektiğini anlamış oldular.


Haber
:
Erdinç Bahadır
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rehberlik
Tarih
:
15 Mayıs 2018, Salı 14:15
Okunma
:
768 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları