Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor. Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, Pilotluk, Askerlik ve Uçak Mühendisliği mesleklerinin deneyim aşamalarını gerçekleştirdi.

 

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, mesleklerin deneyim aşamasını gerçekleştirdi.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin meslek ziyareti 08.05.2018 Salı günü, saat 09.30’da gerçekleşti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Pınar Ulupınar’ ın eşlik ettiği grup 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki pilot,asker ve uçak mühendisi olmak isteyen öğrenciler merak ettikleri soruları sorarken mesleği yerinde gözlemlemiş oldular.

Geleceğin pilotları, askerleri ve uçak mühendisleri mesleklerini deneyimlerken çok keyif aldılar.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Zuhal EBREK
Tarih
:
09 Mayıs 2018, Çarşamba 15:21
Okunma
:
1.273 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları