Sancaktepe Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Sancaktepe Okul Öncesi B Grubu Portfolyo Sunumları
Sancaktepe Okul Öncesi B Grubu Portfolyo Sunumları Sancaktepe Okul Öncesi B Grubu Portfolyo Sunumları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi B grubu sınıf öğretmenleri, 17 Mart - 24 Mart tarihlerinde öğrencilerinin portfolyo sunumlarını gerçekleştirdiler.

Portfolyo, öğrencilerin kendi çalışmalarını değerlendirmeye almaları, her birinin kendi ilerleyişini izlemesini sağlar ve bireysel olarak öğrencilerin performanslarının değerlendirilmesi için bir temel oluşturur.

Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi B grubu sınıf öğretmenleri, 17 Mart - 24 Mart tarihlerinde öğrencilerinin portfolyo sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğretmenler, çocuğun gelişimini gösteren portfolyo dosyasını aileyle paylaşarak, ailelerin çocuklarının okulda yaptıkları çalışmaları detaylı inceleme fırsatını verdiler. B grubu öğrencileri proje çalışmasında ailelerine sunmak üzere sınıflarında arkadaşlarıyla birlikte "Organlarımız" ile ilgili faaliyet oluşturdular. Portfolyo sunumlarında, ailelerine projelerinin hangi alanlarında rol aldıklarını, projeyi yaparken en çok neyden keyif aldıklarını anlattılar ve organlarla ilgili öğrendiklerini ailelerine aktardılar. Portfolyo sunumlarında, öğrenciler sınıf içinde öğrendiklerinden, ilgi ve becerilerinden, fen deneylerinden, ingilizceden ve daha pek çok şeyden bazılarını seçip, anne-babasına kendi ağzı, aklı, yüreği ve bilgisiyle sundular. Öğrencilerin, İngilizce sunumlarındaki becerileri ise ailelerini oldukça şaşırttı ve gülümsetti... Aileler, Portfolyo Sunumlarında çocuklarının ne yapmadıklarındansa ne yaptıklarını görmek, gelişimsel olarak ne kadar ilerlediklerini değerlendirmek ve bunu farklı açılardan belgeleme fırsatı yakaladılar.

Sunumların ardından veliler, emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürlerini ilettiler...


Haber
:
Seren Kınay
Editör
:
Seren Kınay
Fotoğraf
:
Seren Kınay
Tarih
:
02 Nisan 2015, Perşembe 17:04
Okunma
:
2.856 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları