Sancaktepe Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Özel Anaokulu Yöneticileri Okyanus'taki Seminerde Buluştu
Özel Anaokulu Yöneticileri Okyanus'taki Seminerde Buluştu Özel Anaokulu Yöneticileri Okyanus'taki Seminerde Buluştu
  • Paylaş
Sancaktepe bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren özel anaokulllarının yöneticileri, Sancaktepe Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Yönetimde Stratejik Planlama" konulu seminerde bir araya geldiler.

Okyanus Kolejleri, eğitimcileri bir araya getiren etkinliklere de ev sahipliği yapıyor...

Sancaktepe bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren özel anaokullarının yöneticileri, 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde Sancaktepe Okyanus Koleji'nde buluştular.

Baltaş Yönetim Eğitim Danışmanlık Kurumu eğitmenlerinden Dr. Tahsin Birgen'in sunumunu yaptığı "Yönetimde Stratejik Planlama" seminerine katılan yöneticiler, faydalı bilgiler edindiler.

Mavi Okyanus Strateji çerçevesinde yoğunlaşan seminer çalışmaları neticesinde, kurumlar arasındaki yıkıcı rekabet yerine farklı beklentileri karşılayan modeller uygulanması gerekliliği gözler önüne serildi.

Swot Analizleri ile kurumlarının güçlü ve zayıf yönlerini, engellerini ve fırsatlarını tespit eden katılımcılar; bunların ardından Durum Analizi ile kurumlarının o anki durumunu tespit edip aslında hangi durumda olmaları gerektiğini belirlediler ve bulundukları noktadan ulaşmak istedikleri noktaya varabilmek için stratejik planlamalar yaptılar.

Eğitim aralarında Sancaktepe Okyanus Koleji'nin çardaklarında ve yeşil alanlarında zaman geçirme fırsatı bulan anaokulu idarecileri, iş stresinden biraz da olsa uzaklaşarak güzel bir hafta sonu geçirdiler. Aynı eğitim bölgesinde yer alan kurumların yöneticilerinin olumlu ve etkili bir iletişime geçmelerine katkıda bulunan eğitim programı, sertifikaların verilmesi ile sona erdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Nisan 2013, Salı 15:11
Okunma
:
2.623 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları