Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle Sancaktepe Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, 19 Aralık 2013 Perşembe günü bir etkinlik düzenlediler.
Yerli malı tüketmenin öneminin vurgulandığı etkinlikte, öğrenciler yurdumuzun ürünlerini tanıdılar.
El sanatı, kumaş ve dokuma ürünlerini panolarda sergileyen öğrenciler, getirmiş oldukları yiyecekleri de birbirlerine ikram ederek afiyetle yediler.
5. Sınıf öğrencilerinin Yerli Malı Haftası etkinliğinde de; insanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektiği gibi koruması ve kullanmasının önemine dikkat çekilirken, öğrencilere de bu bilinç aşılanmaya çalışıldı.
Evde velileriyle birlikte hazırladıkları çeşitli yiyecek ve içeceklerle bir kutlama yapan öğrenciler, getirdiklerini paylaşmanın mutluluğunu da yaşadılar.
Haber | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Editör | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Tarih | 23 Aralık 2013, Pazartesi 15:27 | |
Okunma | 2.544 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?