Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus'ta Kariyer Semineri
Sancaktepe Okyanus'ta Kariyer Semineri Sancaktepe Okyanus'ta Kariyer Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde "Mapp ile Tanış Kendini Keşfet" projesi kapsamında Mayıs 2015 Pazartesi günü Hüseyin Temizel Ortaokulu öğrencilerine "Kariyer Planlama" semineri verildi.

Hüseyin Temizel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin misafir edildiği seminerde, Kariyer ve İletişim Eğitmeni Nur Erdem Özeren, öğrencilere yetenekleri doğrultusunda meslek seçimleri yapmalarına yönelik bilgiler paylaştı. Nur Erdem Özeren'in verdiği bilgilerin yanı sıra  öğrencilerle olan iletişimi ve eğlenceli sunumu çok beğenildi.

Öğrenciler Mutlu Olacağı Meslekleri Keşfedecek

Ayrıca seminerde Okyanus Koleji Anadolu Lisesi'nde uygulanan Career Focused Talent Development programından bahseden Sancaktepe Okyanus Koleji Kurumsal Tanıtım ve Satış Müdürü Muhammet Yıldırım, Okyanus Kolejleri olarak öğrencilerini en iyi üniversiteye hazırlayacağını ve onları mutlu edecek mesleklere yönlendireceğini belirtti.

Yetenek Yönelim Sistemi uygulayan Okyanus Kolejleri, Z kuşağını kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek için geliştirdiği bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında pek çok okulla birlikte olmaya devam edecek.


Haber
:
Gizem Kınay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Cüneyt Gökçe
Tarih
:
14 Mayıs 2015, Perşembe 11:13
Okunma
:
3.232 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları