Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu
Sancaktepe Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu Sancaktepe Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladı.

Sancaktepe Okyanus Koleji ilkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Veliler tarafından yoğun ilgi gösterilen törende birbirinden güzel gösteriler güne damgasını vurdu. İstiklâl Marşı ve saygı duruşunun ardından, okul müdürü Volkan Çamlıgüney'in konuşmasıyla tören başladı. Ardından Sancaktepe Okyanus Koleji öğretmenlerinden Orhan Dönmez günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Günün anlam ve önemini anlatan öğrenci konuşmalarını ise 4. sınıf öğrencilerinden Utku Demirtaş ve Selin Bayraş yaptı. Anaokulu öğrencilerinin korosunun ardından 2. sınıflar da korolarını seslendirdi. Tüm 3. sınıfların hazırlamış olduğu Jimnastik, Anadolu Ateşi, Vals, Üsküdar'a Gideriken gösterileri büyük beğeni topladı. Ayrıca yetenek öğretmenlerinin önderliğinde hazırlanmış olan Çifte Telli ve Zeybek gösterileri de günün öne çıkan diğer gösterilerinden oldu.

1. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans gösteri ise büyük alkış aldı. 4. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Dünya Çocukları gösterisi ile de 23 Nisan'ın tüm dünyadaki yeri ve önemi bir kez daha anlaşıldı. Program 4. sınıf öğrencilerinin Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okumaları ile sonlandırıldı. 


Haber
:
Tuğba Doğanay
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sınıf Öğretmeni
Tarih
:
26 Nisan 2016, Salı 10:02
Okunma
:
2.222 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları