Sancaktepe Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 17 Aralık 2015 Çarşamba günü Yerli Malı haftası nedeniyle yemek standı kurdu ve turşu yaptı.
Yerli Malı haftası kapsamında öğrenciler evlerinden ev yapımı yiyecekler getirdi ve yemek standı kurdu. Öğle arasında kurulan stantta, öğrenciler yemek almak isteyenlere yardımcı oldu. Tüm öğrenciler istedikleri yiyeceği alarak yediler.
3. Sınıf öğrencileri de getirilmiş olan salatalık, havuç, biber gibi malzemelerden turşu yaptı. Yemek Standı etkinliği ile Yerli Malı haftası kutlamaları sona ermiş oldu.
Haber | Tuğba Doğanay | |
Editör | Onca UĞURLU | |
Fotoğraf | Sınıf Öğretmenleri | |
Tarih | 18 Aralık 2015, Cuma 14:00 | |
Okunma | 2.398 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?