Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
Sancaktepe Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi. Sancaktepe  Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi kapsamında, Sancaktepe Okyanus Koleji’nde 25 Nisan Çarşamba günü ‘Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak ’’ konulu atölye etkinliğiyle yapıldı.

Psk. Burcu Çakır ve Psk. Çağla Çamlıgüney tarafından gerçekleştirilen seminerde‘‘öfkenin tanımı, öfkeyle ilişkili faktörlerin neler olduğu, duygular ve beyin ilişkisi, öfke anında yapılması gerekenler ve duyguları düzenleme stratejileri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Atölye bitiminde katılım sertifikalarını alan veliler, öfke oluşumu ve öfkenin nedenlerini anlamaya dair faydalı bilgiler edindiklerini ve kendi davranışlarını yorumlayabilmek adına farkındalık kazandıklarını dile getirdiler.


Haber
:
Betül Baki
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
-
Tarih
:
26 Nisan 2018, Perşembe 10:48
Okunma
:
1.144 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları