Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji İlköğretim Öğrencileri Sınıf Kitaplığı Oluşturdular
Sancaktepe Okyanus Koleji İlköğretim Öğrencileri Sınıf Kitaplığı Oluşturdular Sancaktepe Okyanus Koleji İlköğretim Öğrencileri Sınıf Kitaplığı Oluşturdular
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji İlkokul 2-D Sınıfı kendi sınıf kitaplığını oluşturarak okuma alışkanlıklarının güçlenmesinde önemli bir adım attılar.

Sancaktepe Okyanus koleji 2-D Sınıfı 30 Ekim 2014 Perşembe günü, öğrencilerin ve öğretmenin aldığı karar doğrultusunda, sınıf velilerinin de desteğiyle işe 7 kitapla başlayıp, sonrasında bu sayıyı  103’e çıkartarak  sınıf kitaplığını oluşturdular. Getirilen kitaplar numaralandırılarak; öğrenci seçtiği kitabın numarasını, ad-soyadını sınıf kitaplığı defterine not edip, okuyup getirdiğinde adının önüne işaretlemesini yapınca kaç kitap okuduğunda takibi edilmesi sağlandı.

Kitap okuma alışkanlığının kazanılmasında sınıf kitaplığının kullanımının etkisi büyüktür. Bu nedenle çocuklar, kendileri için alınan kitapları sınıf kitaplığına getirerek hem paylaşımcı yönlerini güçlendirip, hem de okuma alışkanlığını pekiştirdiler.


Haber
:
Nilay YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nilay YILMAZ
Tarih
:
08 Kasım 2014, Cumartesi 14:33
Okunma
:
2.221 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları