Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji 2. Sınıflar Kidzania Gezisi
Sancaktepe Okyanus Koleji 2. Sınıflar Kidzania Gezisi Sancaktepe Okyanus Koleji 2. Sınıflar Kidzania Gezisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 2. sınıf öğrencileri 10 Aralık 2015 Çarşamba günü Kidzania'ya giderek keyifli vakitler geçirdiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji 2. sınıf öğrencileri 10 Aralık 2015 Çarşamba günü öğretmenleri Esra Bora, Onur Balta, Özcan Civelek, Fatma Çolak, Özlem Erdir, Tuğba Doğanay eşliğinde Kidzania'ya gitti.

Öğrenciler Kidzania'daki tüm aktivitelere katılarak her bir etkinlikteki meslek yerine geçti. Öğrenciler hastanede doktor, şantiye alanında inşaatçı, markette kasiyer yerine geçerek gerçek hayatı yaşamış oldu.

Öğrenciler, bir miktar para ile başladıkları aktivitelerde paraları bitince, hangi meslekte ve iş alanında bulunmak istiyorlarsa o meslekte çalışanların rolüne bürünerek, mesleğin gerektirdiklerini yaptılar ve  para kazandılar. Kazandıkları paralarla pizza, hamburger, dondurma, kurabiye gibi istedikleri yiyeceği alıp yediler.

Öğrenciler ekip olarak arkadaşlarıyla birlikte yer aldıkları etkinliklerde birlikte hareket etmenin, beraber bir şeyleri başarabilmenin önemini kavradılar. Eğlenceli ve öğrenerek geçirilen gezi sonrası öğrenciler fotoğraf çektirerek okula döndü.


Haber
:
Tuğba Doğanay
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sınıf Öğretmenleri
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 13:09
Okunma
:
2.652 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları