Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji 1-C Sınıfı'nda Altı Şapka Düşünme Tekniği
Sancaktepe Okyanus Koleji 1-C Sınıfı'nda Altı Şapka Düşünme Tekniği Sancaktepe Okyanus Koleji 1-C Sınıfı'nda Altı Şapka Düşünme Tekniği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 1-C sınıfı öğrencileri Altı Şapkalı Düşünme Tekniği ile televizyonun yararları ve zararları konusu üzerinde yeni bir bakış açısı kazanacakları bir etkinlik yaptı.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 1-C sınıfı öğrencileri 5 Kasım 2015 Perşembe günü Hayat Bilgisi dersinde Altı Şapka Düşünme Tekniğini uyguladı. Öğrenciler düşünen takımların, düşünce sistemlerini altı değişik renkteki şapka altında toplayarak, takım düşünmesinin daha olumlu bir şekilde oluşturulması ve yönlendirilmesi adına bir etkinlik gerçekleştirdi. Televizyonun yararları ve zararları konusunda renklerin anlamlarına göre çocuklar rengin gerektirdiği bakış açısı ile hem farklı düşünmeye çalıştılar hem de eğlendiler.

Edward de Bono'nun Altı Şapkalı Düşünme Tekniği'nin temelinde, düşüncelerimizi altı farklı bakışı simgeleyen farklı renklerdeki şapkaları takarak ortaya koymak ve yaratıcılığımızı geliştirmek yatıyor.


Haber
:
Özlem ERDİR
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Hatice ESEN
Tarih
:
11 Kasım 2015, Çarşamba 00:53
Okunma
:
1.887 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları