Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji Öğrencilerinden Çevre Sorunlarına İçin Çözüm Önerileri
Okyanus Koleji Öğrencilerinden Çevre Sorunlarına İçin Çözüm Önerileri Okyanus Koleji Öğrencilerinden Çevre Sorunlarına İçin Çözüm Önerileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 3-D sınıfı öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde Çevre konusunu, "Küçük Grup Tartışması" yaparak farklı bir etkinlikle işlediler.

Sancaktepe Okyanus Koleji 3-D sınıfı öğrencileri, 1 Mart 2016 Salı günü Fen Bilimleri dersinde Çevre konusunu, "Küçük Grup Tartışması" yaparak işlediler.

Sınıf öğretmeni Tuğba Doğanay, dersin başında öğrencileri beş gruba ayırdı, işleyişle ilgili yönergeleri verdi. Daha sonra gruplar, grup temsilcilerini kendi aralarında belirledi ve ortak bir grup ismine karar verdiler.

Öğrenciler, okul temizliği, sınıf temizliği gibi çevre bilinciyle ilgili konu başlıklarının olduğu sorunlar ve çözümler üzerinde, kendi aralarında düşünerek, tartışarak karar verdi ve renkli kartona yazdılar.

Ders sonunda öğretmen kartları topladı hep birlikte değerlendirme yapıldı. Öğrencilerde bu etkinlikle, grup bilinci, olumlu bağlılık, sorumluluk, yardımlaşma, yaratıcı düşünme, karar verme gibi becerileri pekiştirmiş oldular.


Haber
:
Tuğba Doğanay
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Tuğba Doğanay
Tarih
:
02 Mart 2016, Çarşamba 18:25
Okunma
:
1.259 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları