Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Anaokulu ve 1. Sınıf Minikleri İçin Ders Zili Çaldı!
Anaokulu ve 1. Sınıf Minikleri İçin Ders Zili Çaldı! Anaokulu ve 1. Sınıf Minikleri İçin Ders Zili Çaldı!
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf öğrencileri, 9 Eylül 2013 Pazartesi günü okula başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Okyanuslu miniklerin okul heyecanı...

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde 2013 -2014 Eğitim Öğretim Yılı, Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf minikleri için 9 Eylül 2013 Pazartesi günü başladı.

1. Sınıf Oryantasyon Haftası etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde öğretmen, öğrenci ve veliler okula başlamanın sevinci ve heyecanıyla bir araya geldiler. Çocuklarının ilk gün heyecanına ortak olan veliler, onları sınıflarına uğurlarken duygu dolu anlar yaşadılar.

Okyanus Kolejleri PDR Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından "Şimdi Okullu Olduk" semineri verilen velilere, İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü, İngilizce Eğitimi ve Sınıf Öğretmenliği Zümre Başkanı Nilüfer Kurtcan Ataman da ilkokul eğitimi ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde de İlkokul 1. Sınıf öğrencileri, okula başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.

Eğitim öğretim süreçlerinin bu ilk ve özel gününde minikleri eğitim yuvalarının kapısında Caillou maskotları karşıladı. Öğrencilerin heyecanlarını sevince ve eğlenceye çeviren sevimli maskotlar, çocuklarla tokalaşarak, dans ederek, fotoğraf çektirerek, bu özel günde unutamayacakları keyifli dakikalar yaşattılar. İlkokullu olmanın sevincini kahkahalarıyla pekiştiren çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Eğlenceli bir başlangıcın ardından Konferans Salonu'nda öğretmenleri ile tanışan minikler sınıflarına uğurlanırken, İlkokul Müdür Yardımcısı Durmuş Onay velileri bilgilendirmek amacıyla bir tanıtım sunumu yaptı. Velilerin oryantasyon sürecindeki kaygılarını dindirmek, merak ettikleri konularda yardımcı olmak amacıyla İlkokul Rehberlik Öğretmeni Özge Bilgilier de kısa bir seminer verdi. Tatlı sohbetlerle devam eden seminerin sonrasında veliler, kokteyl alanında keyifli dakikalar geçirdiler.

Anaokulu B, C ve D grubu minikleri de öğretmenleriyle tanışarak, oyunlar ve şarkılar eşliğinde okula adım attılar.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de ilk gün okul heyecanı yaşayan minikler ve velilerine, Oryantasyon Haftası için Halkla İlişkiler Birimi'nin hazırladığı balon ağacı sürprizi mutlu anlar yaşattı.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de anaokulu ve 1. Sınıf minikleri, arkadaşları ve öğretmenleriyle tanışarak bu güzel anları birlikte paylaştılar. Çocuklarının heyecanına ortak olan veliler ise İlkokul Kademesi'nin düzenlediği tanıtım semineriyle Okyanus Kolejleri eğitim modeli hakkında bilgilendirildiler.

Okul Müdürü Kenan Çolak'ın açılış konuşmasıyla başlayan program, İlkokul Müdür Yardımcıları Volkan Çamlıgüney ve Sebil Emektar'ın sunumuyla devam ederken, velilere okulun genel işleyişi ve müfredat hakkında bilgi verildi. Tanıtım programı sonrasında gerçekleştirilen kokteylde bir araya gelen veliler, idarecileri ve öğretmenlerle de sohbet etme imkanı buldular.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda İlkokul 1. Sınıf'a başlayan minikler oldukça heyecanlıydılar. Sınıflarında öğretmen ve arkadaşlarıyla tanışan minikleri yalnız bırakmayan veliler de ilk gün heyecanına ortak oldular.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Eylül 2013, Salı 10:16
Okunma
:
9.131 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
büşra kararoğlu / 11 Eylül 2013, Çarşamba 09:19
Durmuş müdürüm sizinle gurur duyuyoruz,başarılar dileriz. avcılar sınıf öğretmenliği
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları