Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı
Sancaktepe Okyanus Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı Sancaktepe Okyanus Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri 7 Kasım Cumartesi günü, YGS Deneme sınavının 4.sünü Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde gerçekleştirdiler.

Okulun idareciler ve Rehber öğretmeni tarafından, Deneme Sınavı'nın okul dışı bir ortamda yapılmasının nedeni olarak velilere; “Öğrencilerin 13 Mart tarihindeki YGS’ de okul dışı bir ortamda sınava girecekleri ve farklı sınav atmosferlerini normalleştirip, sahip oldukları bilgiyi farklı uyarıcıların olduğu bir ortamda da aktif olarak kullanabilme kabiliyetlerini artırmalarının gerekliliği, motivasyon açısından etkisi olacağı” açıklaması yapıldı.

Saat 8.30'da toplanan öğrenciler Işık Üniversitesi'nde önce kahvaltı yaptılar, sonra amfilere geçerek YGS ciddiyetine uygun YGS Provası yapıldı. Sınav 12.40'da bitti.

Sınav sonrasında okul turu yapıldı ve öğlen yemeği yenildi. Saat 15.30’a kadar öğrenciler kampüs hayatını yaşayarak öğrendiler. Işık Üniversitesi'nin Tanıtım Birimi'nin kısa sunumuyla gezi sona erdi.


Haber
:
Serkan Canseven
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖZGE DOĞAR
Tarih
:
16 Kasım 2015, Pazartesi 11:44
Okunma
:
1.653 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları