Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Lisesi Birinciliğe Doymuyor
Sancaktepe Okyanus Lisesi Birinciliğe Doymuyor Sancaktepe Okyanus Lisesi Birinciliğe Doymuyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Sancaktepe Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri E-Twinning Portalı üzerinden yarıştıkları logo tasarımında birinci oldular.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Okyanus Koleji Sancaktepe Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri E-Twinning Portalı üzerinden uluslararası bir proje olan “Bir Kitap Bin Etkinlik 2” projesine katılmaya hak kazanmıştır. Bu projede öğrencilerimiz sene başında almış oldukları İngilizce hikaye kitaplarını okuyarak, kitaplarla ilgili disiplinlerarası yöntem ve tekniklerle her ay farklı bir proje üreteceklerdir. İlk etkinlik olan “Logo Tasarımı” projesinde 9. Sınıflarımız İngilizce öğretmenleri tarafından gruplara ayrıldıktan sonra projenin içeriği ile ilgili bilgilendirildiler.

Teknoloji ile hayal güçlerini birleştiren öğrencilerimiz birbirinden güzel ve özgün logolar tasarladıktan sonra okulumuzda yapılan anket ile 1. Seçilen logo, projeye dahil diğer okulların birincileri ile sosyal medya üzerinden yarıştı. Yapılan değerlendirme sonucu okulumuz 9B Sınıfı öğrencileri M. Emin YAVUZ, Bengisu KARTAY, Y. Nisa KUTLU, İlayda POLAT, Zeynep AYDIN ve E. Mina DURAK’ın projesi 1. seçilmiştir. Bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.  


Haber
:
Nermin Bayraş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur TOKA
Tarih
:
19 Aralık 2016, Pazartesi 17:49
Okunma
:
1.021 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları