Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Lisesi'nden Velilere Yönelik "Başarıya Giden Yol" Semineri
Sancaktepe Okyanus Koleji Lisesi'nden Velilere Yönelik "Başarıya Giden Yol" Semineri Sancaktepe Okyanus Koleji Lisesi'nden Velilere Yönelik "Başarıya Giden Yol" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Anadolu Lisesi 9. 10. ve 11. Sınıf Velileri; 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da danışman öğretmenler ve okul idaresi tarafından düzenlenen, kokteylle karşılandılar. Veliler Kokteylde, öğretmenlerle sohbet ettiler ve çocukları hakkında kısa süreli bilgiler aldılar.

Kokteyl’in ardından seminere geçildi. Kokteyldeki sıcak hava ve diyalog seminerde de devam etti. Rehber Öğretmen Özge Doğar’ın hazırlamış olduğu "Başarıya Giden Yol" semineri, öğrencilerin alan seçimi, meslek seçimi, YGS-LYS sınav sisteminin ne olduğunu hakkında bilgi verirken velilerede tavsiyeler içerdi.

Sancaktepe Okyanus Lisesi Velileri, doyurucu bir seminer olduğunu ifade ederek, Rehber Öğretmen Özge Doğar’a sorularını sordular. Saat 10.00’ da başlayan seminer 12.00’a kadar devam etti. Okul Müdürü Nermin Bayraş’ın, veli ve öğrencilere yönelik temenni ve dilekleriyle seminer sonlandırıldı.


Haber
:
Serkan Canseven
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
CÜNET GÖKÇE
Tarih
:
25 Şubat 2016, Perşembe 21:34
Okunma
:
1.316 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları