Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesinde Dünya Felsefe Gününü Kutladık
Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesinde Dünya Felsefe Gününü Kutladık Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesinde Dünya Felsefe Gününü Kutladık
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
17 KASIM 2016 tarihinde Sancaktepe Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Felsefe Grubu öğretmeni Buket AKDEMİR rehberliğinde gerçekleşen “Dünya Felsefe Günü” etkinliği yapıldı.

Dünya felsefe günü her Kasım ayının üçüncü Perşembe günüdür. UNESCO tarafından düzenlenmiştir ve amacı insanların felsefe miraslarını paylaşmalarını sağlamak, zihinleri yeni fikirlere açmak ve toplumun karşılaştığı sorunlara ilişkin tartışma yürütmeye sevk etmektir.

Felsefe ile ilgisi olmayan, dikkatini felsefeye yöneltmemiş ya da felsefeyi kötü olarak gören kişilere karşı artık felsefenin de bir günü var. Öğrenciler de bu bilinci arkadaşlarına gösterebilmek için kartonlara sevdikleri filozofların sözlerini yazarak koridorda dolaştılar.

Bu etkinlikle öğrencilerde felsefe ruhunu oluştururken görsel hafıza yoluyla bilişsel duyularına katkıda bulunulmuştur. Felsefenin dünyadaki önemi vurgulanmıştır.


Haber
:
Nermin Bayraş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Buket AKDEMİR
Tarih
:
17 Kasım 2016, Perşembe 16:53
Okunma
:
1.431 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları