Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Mezunları Mimaroba Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencleri ile Buluştu
Okyanus Mezunları Mimaroba Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencleri ile Buluştu Okyanus Mezunları Mimaroba Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencleri ile Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkiye'nin seçkin üniversitelerinde okuyan Okyanus Koleji mezunları, Mimaroba Okyanus Koleji öğrencilerini ziyaret etti.

Okyanus Koleji 2014 mezunlarından Ahmet Aktaş, Alperen Demir, Şems İkbal Yüzgeç ve Kevser Saka Mimaroba Okyanus öğrencileri ile buluştu. 

İTÜ Makine Mühendisliği, İTÜ Uzay Mühendisliği, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği'nde okuyan mezun öğrencilerimiz 8, 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Üniversiteye Giden Yolda Çalışmanın Önemi 

Üniversiteye uzanan yolun uzun ve meşakatli bir süreç olduğunu, özverili bir çalışma gerektirdiğini belirten öğrenciler okudukları bölümler hakkında da bilgi verdiler ve deneyimlerini paylaştılar. YGS-LYS sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara nokta atışı yaparak Okyanus Koleji'nde eğitim-öğretimine devam eden arkadaşlarına tecrübelerini aktardılar.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen sohbette akran öğreniminin verimliliği de ön plana çıktı. Özellikle; Okyanus Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık biriminin yürüttüğü Tıp-Sağlık Kariyer Kulübü ve Mühendislik Kariyer Kulübü öğrencilerinin yoğun soruları sohbetin akışını hızlandırdı.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
18 Şubat 2016, Perşembe 23:28
Okunma
:
3.097 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları