Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsünde Seçim Heyecanı!
Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsünde Seçim Heyecanı! Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsünde Seçim Heyecanı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okul temsilcisi seçimini 13 Ekim Cuma günü tüm ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Mimarsinan Okyanus kolejinde Ortaokul Rehberlik birimi önderliğinde 13 Ekim Cuma günü okul başkanı seçildi. Okul başkanlığı seçimi tüm öğrencilerin katılımı ile ortaokul katında yapıldı. Öğrencilerde, demokrasi kültürünün ve bilincinin oluşması, seçme-seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, katılım ve hoşgörü anlayışının aşılandığı, tolerans-hoşgörü ilkelerin yerleştiği bir demokrasi bilincinin ve kültürünün oluşması büyük önem taşıdığı için bu becerilerin kazandırılması amaçlandı.

Seçimden haftalar önce şube temsilcileri belirlenerek, Okul Meclisi için adaylıklarını belirttiler ve propaganda çalışmaları esnasında öğrenciler kendi cümleleri kendi fikirleri ile tüm arkadaşlarına kendilerine tanıttılar.

Yapılan seçim sonucunda Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Temsilcisi 7-A sınıfından Eren SÜNGÜ, yardımcıları ise 6-C sınıfından Hasan Hüseyin BEYAZAL ve 6-B sınıfından Bora ERALP oldu. Seçilen öğrencileri tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz...


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Ayşe ERZEN, Yıldız Özgür GÜREL
Tarih
:
13 Şubat 2018, Salı 14:41
Okunma
:
1.195 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları