Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimarsinan Ortaokul Öğrencilerinden "Haydi Bana Kitap Gönder"e Tam Destek
Mimarsinan Ortaokul Öğrencilerinden "Haydi Bana Kitap Gönder"e Tam Destek Mimarsinan Ortaokul Öğrencilerinden "Haydi Bana Kitap Gönder"e Tam Destek
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
“Haydi Bana Kitap Gönder” kampanyasının anlamlı hikayesi tüm ortaokul öğrencilerimizi çok etkiledi ..

Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokulu 28 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 10.00 da başladığı “Haydi Bana Kitap Gönder” kampanyasına gönül verip el birliğiyle sahiplenerek program aşamalarını belirledi. Okyanus Koleji Öğrenci Meclisi'nin liderliğinde Meclis Başkanı 8-A sınıfından Didem Tunç’ayın koordine ettiği günde sınıf temsilcileriyle bir araya gelinerek küçük bir toplantı yapıldı, gerekli broşürler asılarak kampanya başlatıldı. 

“Haydi Bana Kitap Gönder” Kampanyası'nın  Anlamlı Hikayesi Tüm Ortaokul Öğrencilerini Çok Etkiledi

Ortaokulumuzun genç gönüllüleri el birliğiyle kitapları toplamaya ve kitaplarını koyacakları ve o şekilde teslim edecekleri özel kutularını süslemek için oldukça yoğun meşakkatli ve güzel bir çaba için yarıştılar. Sınıf temsilcilerimizde koordineli bir biçimde şubelerini bilgilendirdi ve kitapların toplanmasına ve broşürlerin asılıp öğrencilerin bilgilendirmesine yardımcı oldu.

Yardımlaşmanın Önemini Yeniden Hissettiler 

Farklı sınıflardaki öğrencilerimiz etkinlikte beraberce vakit geçirip fikirlerini birbirleriyle paylaşırken, anlamlı kapmayanın içinde yer almanın mutluluğunu yaşadılar ve projeye katkı sağladıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

 


Haber
:
Canan Aksoy
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Handan ERSAN
Tarih
:
10 Ocak 2016, Pazar 08:31
Okunma
:
1.392 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları