Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi
Mimarsinan Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi Mimarsinan Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 23 Aralık 2015 Çarşamba günü düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek grublarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

Mimarsinan Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 23 Aralık 2015 Çarşamba günü  saat 13:00'te düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek grublarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

"Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında, Havacılık alanından, Mühendislik alanlarına, Çocuk Gelişim Uzmanlığından, Öğretmenliğe birçok meslek grubunda yer alan veliler ile öğrenciler bir araya geldi.

Veliler hazırlamış oldukları sunumlar, broşürler ve yanlarından getirmiş oldukları materyallerle sempozyuma katkıda bulunurken, sempozyuma katılan öğrencilerde, çeşitli aktiviteler yapma imkan buldu.

Ayrıca Havacılık sektöründe çalışan uzman bir velimiz, Türk Hava Yolları'nın öğrenciler için göndermiş olduğu rozet ve kalemlerden oluşan hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Öğrencilerden Hayal Ettikleri Meslekler İle İlgili Sorular

Öğrencilerimiz etkili ve verimli bir gün geçirirken, ilerde seçebilecekleri meslekler hakkında velilere sorular yönetti. Akıllarına takılan sorular hakkında bilgi alma fırsatı bulan öğrenciler bu tür projelerin devam etmesini istediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

 


Haber
:
Canan Aksoy
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Handan Ersan
Tarih
:
25 Aralık 2015, Cuma 15:02
Okunma
:
1.282 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları