Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası
Mimaroba Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası Mimaroba Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji, Mezunlar Derneği ve Okul Öğrenci Meclisi'nin işbirliğiyle Mustafa Güzelgöz anısına başlatılan "Haydi Bana Kitap Gönder" kampanyası ile toplanan kitaplar, Mardin Kızıltepe Arıklı İlkokulu'na gönderildi.

Ürgüplü Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz'ün anısına, kitapları hakın ayağına götürme fikrinden doğan kampanya, kitap bekleyen öğrenciiler için büyük anlam taşıyor.

Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği ile birlikte yürütülen kampanyada Mimaroba Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi öğrencileri tarafından yüzerce kitap toplandı. Toplanan kitaplar büyük bir özenle kademelerine ayrılarak kolilendi ve Mardin Kızıltepe Arıklı İlkokulu'na gönderildi.

Sosyal sorumluluk projesi olarak da ele alınan kampanyada öğrencilerin değerler bilincini kazanmaları da amaçlanmıştır. Bu proje sayesinde öğrenciler kollektif bilincin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın da önemini anlamış oldular.

Öğrencilere destek anlamında son derece duyarlı olan Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği, öğrencilerin bu başarısını vermiş oldukları ödül ile taçlandırdılar.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak, Elçin Çetinkaya
Tarih
:
16 Şubat 2016, Salı 22:41
Okunma
:
2.678 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları