Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimaroba Okyanus Bookworm And Writing Star Of The Month Etkinliğinde
Mimaroba Okyanus Bookworm And Writing Star Of The Month Etkinliğinde Mimaroba Okyanus Bookworm And Writing Star Of The Month Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Başarılı öğreciler 'Bookworm' ( Kitap Kurdu) Rozetini Almaya Hak Kazandı

9 Aralık 2016 Cuma günü Mimaroba Okyanus Ortaokul öğrencilerimiz kitap okumaya olan ilgiyi arttırmak için masal ve çizgi film kahramanlarını canlandırıp, hem eğlendiler hem öğrendiler. Bunun yanında her ay düzenli olarak seçilecek olan MYON’dan en çok kitap okuyan Kasım ayı birincisine de ‘Bookworm’ rozeti ve en güzel kompozisyon yazan öğrencilerimize de ‘Writing Star’ rozetleri verildi.

Okyanus Koleji bünyesinde İngilizce Zümresi'nin dönemlik yapmış olduğu masal kahramanları gösterisinde öğrencilerimizden okumuş oldukları kitap kahramanlarının kostümlerini giyerek piyes yapmaları istendi. Öğrenciler canlandırdıkları kitap kahramanlarıyla eğlenceli vakit geçirdiler.

Öğrenmeyi öğreten Okyanus Kolejleri’nde İngilizcenin etkili kullanımı, kendini sözel ve görsel olarak ifade edebilme ve yaratıcı düşünme becerisi kazandırma adına her dönem belirli temalar çerçevesinde ‘’English Street ‘te’’  öğrencilerimiz İngilizce konuşarak etkinliklerini öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.

MYON online kitap okuma platformunda en çok kitabı okuyarak "BOOKWORM" rozetini almaya hak kazanan öğrencimiz 5/B sınıfından EYLUL ELIF TAVUS oldu. Öğrencimiz rozetini danışman öğretmeni Seyhan WOODGER'den aldı.

 


Haber
:
Canan Aksoy
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
YILDIZ ÖZGÜR GÜREL
Tarih
:
15 Aralık 2016, Perşembe 11:54
Okunma
:
1.514 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları