Mimaroba Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu Öğrencileri ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde Aileleriyle Bir Araya Geldi.

21.12.2019 Cumartesi günü Gökkuşağı ve Yıldızlar Gurubu öğrenci ve ebeveynleri “Ailemle Okulumdayım” etkinliğine Türkçe dersi ile başladı, sırasıyla İngilizce, Fastrackids, Okuma- Yazmaya hazırlık, Nepman ve Sanat gibi birçok etkinliğe çocuklarıyla katılan veliler birlikte yemeğe gitme, kurallara uyma, sıra olma gibi okul kuralına tanıklık ettip uyum sağladı. Ebeveynler çocuklarıyla birlikte kaliteli ve etkin vakit geçirme fırsatı yakaladı.

Ailemle okulumdayım etkinliğine katılıp, çocuklarının okul hayatlarında yaşadıkları bir güne şahitlik eden tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Aylin Sertkaya
Editör
:
Semra Yeşilnacar
Fotoğraf
:
Aylin Sertkaya
Tarih
:
23 Aralık 2019, Pazartesi 15:18
Okunma
:
636 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları