Mimaroba Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri ‘Ailemle Okulumdayım’ Etkinliğinde Aileleriyle Bir Araya Geldi.

09-12-2017 Cumartesi günü Gökkuşağı, Yıldızlar, Yunuslar Ve Mercanlar Gurubu öğrenci ve velilerinin katıldıkları etkinlik Türkçe dersi ile başlayıp sırasıyla Coffee Morning, Fastrackids, Okuma- Yazmaya hazırlık, Fen-Doğa ve Sanat gibi birçok etkinliği kapsıyordu. Çocuklarıyla etkinliklere katılan veliler birlikte yemeğe gitme, kurallara uyma, sıra olma gibi birçok okul kuralına tanıklık ettiler. Veliler çocuklarıyla birlikte kaliteli ve etkin vakit geçirme fırsatı yakaladılar.

Ailemle okulumdayım etkinliğine katılıp, çocuklarının okul hayatlarında yaşadıkları bir güne şahitlik eden tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayşe Gül Cerrahoğlu Ünal
Editör
:
Semra Yeşilnacar
Fotoğraf
:
Ayşe Gül Cerrahoğlu Ünal
Tarih
:
12 Aralık 2017, Salı 14:36
Okunma
:
1.023 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları