1 Aralık Salı günü kış hazırlıklarından biri olarak “turşu kurma” etkinliğini öğretmenimiz rehberliğinde gerçekleştirdik. Evden getirdiğimiz kavanozlara kış sebzeleri olan havuç ve lahanaları doldurduk. Üzerine tuz ve az şeker ile karıştırdığımız sirkeyi dökerek kavanozları fermente olmaları için kapattık. Sınıfımızda ne gibi değişiklikler olduğunu birkaç gün gözlemleyerek Cuma günü evimize götürüp ailemiz ile birlikte afiyetle yiyeceğiz. Hepimizin ellerine sağlık.
Haber | Cenan Özgen | |
Editör | Süleyman Babayakalı | |
Fotoğraf | Cenan Özgen | |
Tarih | 07 Aralık 2015, Pazartesi 14:38 | |
Okunma | 2.526 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?