Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu 6 yaş öğrenci velilerine yönelik İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu 26 Aralık 2015 Cumartesi günü 6 yaş öğrenci velilerine İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Velilerimiz düzenlenen kahvaltı esnasında İlkokul öğretmenlerimiz ile birebir tanışma ve sohbet etme fırsatını buldular.

Kahvaltı sonrasında sinema salonunda başlayan toplantıda, İlkokul ve Anaokulu Müdürü Süleyman Babayakalı’nın açılış konuşmasının ardından Mimarsinan Okyanus Koleji Sınıf Öğretmenliği Zümre Başkanı Nagehan Işıklı, İlkokul müfredatı ve ilkokula hazırlık seminerinin içeriği ile ilgili velilere bilgi verdi. “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” programını tanıtarak, programın içeriği ile ilgili bilgi verdi ve Okyanus Kolejleri ilkokul eğitiminden bahsetti.

Sınıf Öğretmeni Emin Mesut Yöntem de velilere “OSEP” ile ilgili bilgi verdi ve OSEP’in içeriğini anlattı. Daha sonra velilere 1. Sınıf öğretmeni gözünden bilgilendirmelerde ve tavsiyelerde bulundu.

Son olarak ilkokul psikoloğu Elçin Çetinkaya, velilere öğrencilerin ilköğretime hazırlık süreçleri ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Mimarsinan Okyanus Koleji olarak toplantıya katılan tüm velilere teşekkür ederiz.

 

 


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Faruk Yabaş
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 21:01
Okunma
:
1.697 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları