Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokula Hazırlık Çalışması
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokula Hazırlık Çalışması Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokula Hazırlık Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı ve Yıldızlar Sınıfları 30 Kasım 4 Aralık haftasında ilkokula hazırlık derslerine başladı.

Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı ve Yıldızlar Sınıfları 30 Kasım 4 Aralık haftasında ilkokula hazırlık derslerine başladı. Sınıf öğretmenleri Nagehan Işıklı ve Emin Mesut Yöntem’in katılımı ile gerçekleşen okuma-yazma hazırlık dersi Gökkuşağı ve Yıldızlar Sınıfları öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

İlkokula hazırlık çalışmaları ile Okul Öncesi öğrencilerinin İlkokula geçişini kolaylaştırmak, hazır bulunuşluk düzeylerini arttırmak amacıyla derslerde çeşitli etkinlikler yapılacak.

Mimarsinan Okyanus Koleji Anaokulu Gökkuşağı ve Yıldızlar Sınıfları sınıflarına okuma-yazma hazırlık dersine hediyeler ile gelen öğretmenlerimiz öğrenciler ile derse başlamadan önce tanıştı ve öğrencilere hediyelerini verdi. İlk ders İlkokul öğretmenleri öğrencilerle müzik eşliğinde "tanışma oyunu" oynadılar.

Tüm anaokulu öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir gelecek dileriz.


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nagehan Işıklı, Emin Mesut Yöntem
Tarih
:
09 Aralık 2015, Çarşamba 20:40
Okunma
:
2.080 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları