Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” Etkinliği
Mimarsinan Okyanus Koleji “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” Etkinliği Mimarsinan Okyanus Koleji “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji İlkokulu 3-A Sınıfı öğrencisi Eda Özer ve 4-A Sınıfı öğrencisi Elif Sare Sakal Okul Öncesi Gökkuşağı ve Yıldızlar Sınıfı öğrencilerine “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” programı kapsamında, 21-25 Aralık haftasında sınıf öğretmenleri Nagehan Işıklı ve Emin Mesut Yöntem eşliğinde kitap okudu.

Sınıf öğretmenleri ile birlikte derse gelerek önce kendilerini tanıtan ilkokul öğrencileri Eda Özer ve Elif Sare, daha sonra “Ağustos Böceği ile Karınca” ve “Zıplayan Fasulyeler" adlı hikâyeleri anaokulu öğrencilerine okudular.

Eda Özer ve Elif Sare daha sonra 1. Sınıfta yaşadıkları anıları arkadaşlarına anlattılar. İlkokul öğrencileri son olarak Gökkuşağı ve Yıldızlar Grubu öğrencilerinin birinci sınıf ile ilgili merak ettiği soruları yanıtladı.

Kitap okuma etkinliği; anaokulu öğrencilerine ilkokulu tanıtırken, kitap okumayı sevdirmek, kitap okuma alışkanlığını küçük yaşta kazandırmak anlamında hem ilkokul öğrencilerine hem de anaokulu öğrencilerine değer katan bir etkinlik oldu.


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nagehan Işıklı, Emin Mesut Yöntem
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 20:05
Okunma
:
1.773 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları