Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji 3-A Öğrencilerinden Çevreci Bir Etkinlik
Mimarsinan Okyanus Koleji 3-A Öğrencilerinden Çevreci Bir Etkinlik Mimarsinan Okyanus Koleji 3-A Öğrencilerinden Çevreci Bir Etkinlik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji 3-A Sınıfı öğrencileri, 21-25 Aralık 2015 haftasında Hayat Bilgisi dersinde atık maddelerden renkli kumbaralar yaptılar.

Mimarsinan Okyanus Koleji, öğrencilere tutumlu olmanın bilincini kavratmak amacıyla düzenlediği etkinlikte, öğrenciler getirdikleri atık şişe ya da kutular ile kumbaralarını oluşturdular. Kumbaralarını hayal güçlerine göre süsleyen öğrenciler, bu etkinlikten oldukça keyif aldılar.

Neden tasarruf etmeliyiz?

Yapılan etkinlik 3-A sınıfı öğrencilerinin "Neden tasarruf etmeliyiz?" sorusuna da yanıt bulmalarını sağladı. Aynı zamanda öğrenciler her atık maddenin çöp olmadığını, atık maddelerin değerlendirildiği zaman çok yararlı olabileceğini yaşayarak öğrenmiş oldular. Atıkların geri dönüşümü konusuna da dikkat çekilmiş oldu.

Atık maddeleri değerlendirerek, yararlı bir ürün ortaya koymanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, böylece doğayı koruma ve tutumlu olmanın önemini kavradılar.

 

 

 


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nagehan Işıklı
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 19:56
Okunma
:
2.536 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları