Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimaroba Okyanus 'Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum' Programı
Mimaroba Okyanus 'Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum' Programı Mimaroba Okyanus 'Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum' Programı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Kolejinde sınıf öğretmenleri Nagehan Işıklı ve Emin Mesut Yöntem önderliğinde, 30 Kasım-4 Aralık haftası başlayan “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” programı kapsamında yapılan ders ve etkinlikler başarıyla devam ediyor.

Okul öncesi öğrencilerinin birinci sınıfa hazır bulunuşluğunu sağlamak, öğrencilerin ilkokula karşı olumlu tutum kazanmasını desteklemek amacıyla, 30 Kasım-4 Aralık haftası başlayan “Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” programı 9-13 Mayıs haftasında 22. Haftasını geride bıraktı. 25 haftadan oluşan program, öğrencilerin küçük kaslarını geliştirici etkinliklere, ünlü harflere, somut matematiksel etkinliklere, eğlenceli bulmacalara ve öğrencilerin yaş grubuna uygun eğlenceli ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat veren deneylerden oluşmaktadır. “Kırılmayan Yumurta”, “Parmak İzi” gibi deneyler ile öğrencilerin keşfederek öğrenmelerine fırsat tanınıyor.

Öğrenciler “İlkokula Hazırlık” dersinde sınıf öğretmenleri Nagehan Işıklı ve Emin Mesut Yöntem tarafından anaokulundan alınarak, ilkokuldaki sınıflarda misafir ediliyor. Böylece öğrenciler ilkokulu daha yakından tanımış oluyorlar.

Bütün minik kalplere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Nagehan Işıklı, Emin Mesut Yöntem
Tarih
:
11 Mayıs 2016, Çarşamba 10:13
Okunma
:
1.400 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları