Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimaroba Okyanus İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
Mimaroba Okyanus İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu Mimaroba Okyanus İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya Çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Mimaroba Okyanus Koleji coşkulu ve renkli anlara sahne oldu. TBMM'nin 96. Açılış Yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız Anaokulu ve İlkokul Öğrencilerimiz Tarafından Coşku ile Kutlandı.

Konferans salonunda gerçekleşen kutlama programı, okul müdürü Süleyman Babayakalı’nın açılış konuşması ile başladı. Birinci sınıf öğrencisi Doğa Parlı’nın piyano resitali, ona eşlik eden Elizabeth Mutlu’nun lirik dansı seyircilerden büyük beğeni topladı. İngilizce zümresi tarafından hazırlanan “Children Of The World” adlı gösteride, öğrenciler çeşitli ülkelerden gelen “Dünya Çocuklarını” canlandırarak İngilizce bayramımızı kutladılar. Beden eğitimi zümresi tarafından hazırlanan dans ve ront gösterileri, seyircilerden çok büyük alkış topladı. Yetenek öğretmenleri tarafından hazırlanan bale ve ritim show gösterileri de seyircilerin ilgi odağı oldu.

Drama öğretmeni tarafından hazırlanan “Dünya Çocukları” adlı drama gösterisi de, seyirciden büyük beğeni aldı. 23 Nisan kutlama programı müzik öğretmeni Pınar Seda Günday önderliğinde, ilkokul korosunun seslendirdiği “Hayat Bayram Olsa”, “El Ele Verelim” ve “Memleketim” şarkıları ile sona erdi.

23 Nisan coşkusunun heyecanını tüm öğrenciler, veliler, öğretmenler ve bütün seyirciler tarafından kalplerde hissedildiği bu anlamlı günde, bizlerle bu coşkuyu paylaşan velilerimize, 23 Nisan tören ve kutlama programında emeği geçen tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Emin Küçük
Tarih
:
27 Nisan 2016, Çarşamba 10:10
Okunma
:
1.960 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları