Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mimaroba Okyanus İlkokulu’nda Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı Anısına Seminer Düzenlendi
Mimaroba Okyanus İlkokulu’nda Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı Anısına Seminer Düzenlendi Mimaroba Okyanus İlkokulu’nda Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı Anısına Seminer Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji ilkokul öğrencileri 9-13 Mayıs haftası, Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı anısına Çanakkale konusunda uzman rehberler eşliğinde, savaş kalıntıları ve fotoğrafları ile “Çanakkale Zaferi” konulu seminere katıldılar.

Çanakkale konusunda uzman rehberlerin sunumuyla, savaş kalıntıları ve fotoğrafları ile Çanakkale zaferini bir kez daha dinleyen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. İlkokul öğrencileri Meçhul Asker, Kara Fatma, Kınalı Ali, Seyid Onbaşı gibi kahramanlarımızı öğrendiler.  

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Bin yıl geçse de Çanakkale geçilmez.


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Nagehan Işıklı
Tarih
:
23 Mayıs 2016, Pazartesi 11:13
Okunma
:
1.437 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları