Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mevlana Haftası Kutlandı
Mevlana Haftası Kutlandı Mevlana Haftası Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji ilkokul kademesi 7-11 Aralık Haftasında büyük düşünür Mevlana Celaladdin Rumi’yi andı

10 Aralık 2015 Perşembe günü 6. ve 7. Ders saatinde ilkokul öğrencilerine Mevlana Haftasına yönelik bir program düzenlendi. Programın içeriğinde Mevlana’nın hayatına, düşüncelerine, sözlerine, sevgi ve hoşgörüye yer verildi.

Mevlana Haftası Anma Programı 1-B sınıf öğretmeni Dilek Öztürk’ün sunumuyla gerçekleşti. Dilek Öztürk’ün yapmış olduğu açılış konuşması ile başladı, Mevlana ile ilgili bilgiler verildi. Açılış konuşmasından sonra Müzik öğretmeni Pınar Seda Günday’ın ney dinletisi tüm izleyicilerin beğenisini topladı. Ney dinletisinin ardından Mevlana ile ilgili bir slayt gösterisi izletildi.

Slayt gösterisinden sonra 2-A sınıfı öğrencileri “Mevlana’nın Yedi Öğüdünü” hem İngilizce, hem de Türkçe olarak sundular. 4-A sınıfı öğrencilerinden Bartu Kavak, Yağız Oğuz ve Sahra Güçer Mevlana'nın "Gel, Ne Olursan Ol ve Duy Şikayet Etme" adlı şiirlerini seslendirdiler. Son olarak 3-A sınıfı öğrencileri Mevlana’nın sözlerini seslendirdiler.

Mevlana’yı anma programı tüm izleyenlere unutulmayacak anlar yaşattı. İlkokul öğrencilerimiz Mevlana hakkında bilgi sahibi olurken, Mevlana’nın sevgi ve hoşgörü anlayışını, öğretilerini içselleştirmiş oldular. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Emin Mesut Yöntem, Nagehan Işıklı
Tarih
:
15 Aralık 2015, Salı 23:49
Okunma
:
2.589 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları