Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | “Başarının Anahtarı Dikkat” Semineri
“Başarının Anahtarı Dikkat” Semineri “Başarının Anahtarı Dikkat” Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji'nde 16 Mart 2016 Çarşamba günü Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla, "Başarının Anahtarı Dikkat ” semineri düzenlendi.

Mimaroba Okyanus Koleji'nde 16 Mart Çarşamba günü saat 18.00’de Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla, Okulöncesi ve İlkokul velilerine yönelik “Başarının Anahtarı Dikkat “ semineri düzenlendi.

Seminerde dikkatin ne demek olduğu ve dikkatin önemi  hakkında bilgiler veren Halil İbrahim Erden, dikkat türlerinin sosyal yaşantı ve akademik başarıya etkisinden bahsetti. "Dikkat dağınıklığı ve dikkat eksikliği ‘ kavramı üzerinde duran İbrahim Erden, bu kavramın günlük yaşantıda karıştırıldığına vurgu yaptı. Velilerin soruları ile interaktif bir katılım olan seminerde Erden, velilerin bu gibi durumlara nasıl yaklaşması gerektiği konusunda da bilgi verdi.

"Benego Dikkat Testi" ile veliler, çocuklarının dikkat türleri (genel, sözel, sayısal, görsel, işitsel, kısa süreli, uzun süreli) hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor. Ayrıca, Benego Testi, öğrencinin dikkatinin ne düzeyde olduğunun belirlenmesi ve bu dikkate yönelik alanların geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda bilgi sağlıyor.

Seminer bitiminde ise veliler memnuniyetlerini dile getirip, geri bildirimlerde bulundular.

 


Haber
:
Süleyman Babayakalı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Dilek Öztürk
Tarih
:
23 Mart 2016, Çarşamba 07:51
Okunma
:
1.790 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları