Mimaroba Okyanus Koleji lise öğrencileri 20 Nisan Salı günü Turizm Haftası sebebiyle farklı yörelere ait yemek kültürü ve bu yörelerin önemli turizm potansiyellerinin tanıtılması çerçevesinde bir etkinlik gerçekleştirdi. Coğrafya Öğretmeni Cumali Sevinç organize ettiği etkinlikte öğrenciler kendi yörelerine ait yemeklerin yapılış şekli ve hangi yöreye ait olduğu konusunda diğer arkadaşlarına bilgiler paylaştı. Daha sonra getirilen yemekler gün boyunca kantin koridorunda satışa sunuldu. Gelirinin tamamı Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanmak üzere bir kermes düzenlendi. Kermes sonucu elde edilen paralar KAÇUV’a bağışlandı.
Haber | Sevil Kılıç | |
Editör | Fırat TUMBUL | |
Fotoğraf | Cumali Sevinç | |
Tarih | 28 Nisan 2017, Cuma 14:59 | |
Okunma | 1.358 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?