Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Tıp Kariyer Kulübü Uzman Dr. Ülkü Görmez'le Söyleşi Yaptı
Tıp Kariyer Kulübü Uzman Dr. Ülkü Görmez'le Söyleşi Yaptı Tıp Kariyer Kulübü Uzman Dr. Ülkü Görmez'le Söyleşi Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji Tıp ve Sağlık Kariyer Kulübü Öğrencileri Doktor Ülkü Görmez'i Ağırlayarak Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdiler.

Okyanus Kolejleri Rehberlik Bölümü tarafından etkinlikleri yürütülen kulüplerden biri olan, Tıp ve Sağlık Kariyer Kulübü öğrencileri, Uzman Dr. Ülkü Görmez'i okullarına davet etti. Yurt içinde ve yurt dışında başarılı işlere imza atan, verdiği seminerler ve konferanslarla Tıp alanında adından sıkça söz ettiren ve sağlık alanına getirdiği yeniliklerle başarılı bir doktor profili çizen Ülkü Görmez, öğrencilerin davetini kırmadı.

18.04.2016 günü gerçekleştirilen etkinlikte konuğumuz öğrencilere, Tıp Fakültesine gitmeye nasıl karar verdiğini, geçtiği zorlu süreçleri, hangi alanda nasıl ve neden uzmanlaşmaya karar verdiğini anlattı. Doktor olmayı hedefleyen öğrencilerimiz de akıllarındaki soruları, bu süreçte kendilerini tedirgin eden konuları konuğumuzla paylaştılar.
Rehber öğretmen Yonca Yaprak'ın, konuğumuza çiçek takdim edip teşekkür etmesi ile son bulan söyleşi, öğrencilerimiz için de eşsiz bir deneyim oldu.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Esra Çelenli Oğultürk
Tarih
:
19 Nisan 2016, Salı 09:55
Okunma
:
1.827 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları