Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mühendislik ve Mimarlık Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımı
Mühendislik ve Mimarlık Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımı Mühendislik ve Mimarlık Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarlık ve Mühendislik Kariyer Kulübü Öğrencileri Kadir Has Üniversitesi'nden Doç. Dr. Cem Özen ile Öğr. Gör. Ecem Sarıçayır'ı Konuk Etti.

Mimarlık ve Mühendislik Kariyer Kulüplerinin ortak organizasyonu sayesinde gerçeekleştirilen etkinlikte, değerli akademisyenler ağırlandı. Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Cem Özen ile Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden Öğr. Gör. Ecem Sarıçayır okulumuza konuk oldu.

İlk olarak Cem Özen öğrencilere mühendislik bölümünü tanıttı. Günümüzde ön plâna çıkan mühendislik bölümlerine özellikle değinen Özen, özellikle Biyoinformatik ve Genetik Mühendisliği hakkında öğrencileri aydınlattı ve yeni bir ufuk açtı. Ardından gelen soruları yanıtlayan Özen, yerini Ecem Sarıçayır'a bıraktı.

Mimarlık Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Sarıçayır ise, Türkiye'de mimarlık bölümünün yerinden, günümüz koşullarında bölümün önem ve değerinden bahsetti. YGS-LYS sürecinde mimarlık bölümüne hazırlık aşamasının da önemine vurgu yapan Sarıçayır, öğrencilerden gelen soruları da yanıtsız bırakmadı.

Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak'ın da öğrencilere desteği ile organize edilen etkinlik, öğrencilerin seçtikleri bölümler ile uygunluklarını analiz etmeleri açısından verimli oldu.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
26 Nisan 2016, Salı 12:30
Okunma
:
1.859 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları